Euromedia Company - Servicii IT din 1998

Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Consideratii generale
Acest site este un proiect al S.C. EUROMEDIA Company S.R.L., cod fiscal RO11099008, Numarul Registrului Comertului J08/1225/1998, adresa de corespondenta/retur OP 1 – CP 88, Brasov, judetul Brasov – Romania. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea EUROMEDIA Company S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand linkul „Termeni de utilizare” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii
Acest site este intretinut si administrat de S.C. EUROMEDIA Company S.R.L., care va fi denumit in continuare „Societate”. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului este denumit in continuare „Client”. Adresele Internet, care sunt proprietatea Societatii vor fi denumite generic site. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site vor fi denumite in continuare „continut”.

Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai.

Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., si vor fi furnizate doar tertelor parti atent selectionate de catre Societate. Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ului foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului a fost alcatuit in colaborare stransa cu distribuitorii produselor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre distribuitori. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Garantiile produselor
Produsele noi cumparate prin intermediul site-ului beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

Informatii privitoare la returnarea marfii
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu toate bonusurile primite si factura in original, pe adresa firmei, fara taxe de ramburs. Returul se face prin colet, expediat prin posta sau Fan Courier, preferabil cu confirmare de primire. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin mandat postal sau transfer bancar. In cazul in care marfa livrata nu este cea comandata de client, Societatea va suporta cheltuielile de retur.

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Refuzul livrarii comenzii
In cazul refuzului de ridicare a unei comenzi sau a neridicarii comenzii din oricare alt motiv, va vom livra urmatoarea comanda cu plata in avans. Datele personale in aceste cazuri vor fi pastrate pe o durata de timp de 2 ani, astfel �ncat, in aceasta perioada, Societatea sa poata depista comenzile frauduloase si clientii neseriosi. In cazul unui limbaj neadecvat, a oricarei incercari de intimidare a angajatilor sau colaboratorilor precum si in cazul oricarei presiuni, de orice natura, exercitata asupra echipei care deserveste acest site, vom intrerupe orice dialog si vom refuza onorarea comenziilor.

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Ver. 7/2021